Izvor:
14.02.2019 u 00:54
0

COKA ODLUČILA DA SE POVUČE?! NEMA SNAGE ZA DALJE! Zdravlje joj najbitnije! Ni Slađa je više ne može uznemiriti!

Aleksandra Coka Tasić je nominovala Slađu Petrović za izbacivanje iz velelepne vile "Parova".

Tim povodom je došlo do svađe i razmenjivanja neprijatnih reči te se uključio i Nikola Lakić, Cokin verenik kako bi je odbranio.

Mlada trudunica je samo želela da se kometarisanje prekine kako bi nastavila svoju nominaciju.

– Samo da završim moju nominaciju. Smešno mi je uopšte da komentaršem i da se pravdam drugima, nemam snage. Rešila sam da se povučem. Ovo što nominujem, iznela svoje mišljenje, sela… Žena je odmah počela da skače, da urliče da vršti. Ne znam koji kompleks imaš i zašto si isfrustrirana ali očigledno te boli nešto što se tebi dogodilo u životu pa sada iskaljuješ svoj bes na drugima i čim ti neko kaže jednu lošu stvar ti pucaš po šavovima i pljuješ najgore moguće.

Coka je dodala da je ljudi u rijalitiju više ne zanimaju i da će pokušati da se stabilizuje jer joj je zdravlje na prvom mestu te da se više neće trošiti na, kako kaže, nebitne osobe.

Produkcija se brine o zdravlju rijaliti trudnice kao i uvek i shvata da je za zdravlje deteta bitno da majka bude psihički stabilna i dobro.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter