Izvor:
16.10.2018 u 13:10
0

CONJA KROZ PESMU TRAŽI VAPAJ: U očaju jer se Milka nije javila za rođendan!

Konobar iz Raške danas slavi luksuzni rođendan u vili.

Pre svega želeo je da se zahvali Produkciji na raskošu koji su mu omogućili, a potom se iskreno obratio kamerama, želeći da to dođe do njegove supruge Milke.

On je svoju suprugu javno prevario, ali je siguran da ga ona i dalje čeka, iako su mu i prijatelji, i otac rekli da je ljuta na njega, te da je podnela papire za razvod. Komšinica Zaga upitala ga je da li očekuje da se Milka javi u program, te je on izjavio:

Možda se neće javiti zbog novinara, zbog svega, ali ja znam da je ona meni u srcu i ja njoj i čim izađem ću joj kupiti šta god bude želela

Međutim, Nikola i nije toliko zabrinut za taj poziv, s obzirom da je okružen muzičarima koji ređaju pesme za pesmom koju slavljenik naručuju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter