Izvor:
10.07.2017 u 17:15
0

DA LI JE NAŠLA DEČKA? Dok ostali Parovi LUDUJU po ŽURKAMA i NOĆNIM KLUBOVIMA evo šta radi Slađa Petrušić!

Iako si mnogi verovali da će učesnica Sladjana Petrušić osvojiti prvo mesto u čuvenom rijaliti programu Parovi, lepoj plavuši je pobeda izmakla za dlaku, a na prvom mestu našla se njena velika rivalka Dalila Mujić. Ova simpatična Zagrebčanka bila je odličan šoumen i umela je na sebi svojstven način uvek da napravi dobru atmosferu u zemunksoj vili. Iz ranijih serijala pamtimo je po "divljem" temperamentu i prekoj naravi, ali ove sezone pokazala se u znatno drugačijem svetlu. "Pitoma" i opuštena ona je tokom čestomesečnog boravka u rijalitiju svoje mesto našla pored šporeta, u kuhinji, trudeći se da izbegne sukobe i svadju. Govorila je kako čezne za seoskim životom i prirodom, daleko od gradske gužve i vreve. Za razliku od svih ostalih učesnika koji su se nakon izlaska iz vile odmah "bacili" u provod i noćni život, Sladja letnje večeri provodi u tišini, sama, zagledana u zvezde… Ona je na Fejsbuku postavila fotografiju uz poruku:

– Drugarice i drugovi…ovo je život! Mjesec, zvijezde, šuma, vrisak tišine…sloboda…

Izvor: Happy
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter