Izvor:
01.04.2017 u 06:17
0

DA LI OVO SLUTI NA POMIRENJE? Srba hteo da nominuje Anamariju jer je izvređala Aleksandru!

Učesnici pete sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi", napravili su večeras pravi haos u vili.

Tokom nominacija se smenjuju sukobi, a posle Mikija i Slađe, sada se rasrpavljaju i Anamarija Džambazov i Srboljub Subotić.

Naime, Srba je tokom svoje nominacije rekao da je želeo da nominuje Anamariju zbog toga što je ona žestoko izvređala Aleksandru Subotić i nazivala je svakvim imenima.

On je rekao da je ipak nominovao Branku Okuku, jer bi njegova nominacija Anamariji bila upućena iz osvete, a on ne želi da nekoga nominuje zbog osvete.

Za kraj je dodao da on nije u sukobu ni sa kim, pa ni sa Aleksandrom.

Anamarija se pobunila zbog onoga što je Srba rekao, i rekla da je ona samo potvrdila njegove reči koje je on do sada izgovarao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter