Izvor:
21.04.2017 u 19:11
0

DALILA MUJIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Šta stvarno mislim o Aleksandrinoj trudnoći, ko joj je glavni konkurent, sviđa li joj se Dejan! (foto)

Ljubitelje i verne fanove najgledanije rijaliti programa u regionu iznenadila je vest o iznenadnoj trudnoći Aleksandre Subotić, što je potvrdio i test koji je juče iznesen pred oči javnosti..

Među sivim učesnicima izvdojila se Dalila Mujić, koja je jedina tvrdi da je priča o drugom stanju izrežirana i samo još jedna od mnogobrojnih igrica produkcije.

Nakon što su se strasti stišale, Mujićeva samo za Happytv.rs portal govori šta misli o tome da li će Aleksandra i David postati roditelji:

Jedina si koja misli da su rezultati Aleksandrine trudnoće lažirani. Da li i dalje ostaješ pri tom stavu?

– Sinoć sam izjavila da je test lažan, ali kako sam prespavala shvatila sam da se produkcija ne bi igrala sa tim stvarima. Sinoć jednostavno nisam imala osjećaj i ja sam to izjavila, pa neka me osudi ko hoće. Ne vlada euforija što se tiče tako velike vijesti, pa možda i zbog toga i nemam taj osjećaj.

Mnogi su te nakon te izjave porkomentarisali kao ljubomornu i zavidnu? Da li Aleksandru Subotić vidiš kao glavnog konkurenta?

– Ma vidite, mene ne zanima kako me ko gleda bitno je da se ja osjećam lijepo, a ostalo mi nije važno. Bilo šta da ja izjavim u ovoj vili, bila bih osuđena, tako da se ne trudim da se prilagodim ovim ljudima. Aleksandru Subotić ne vidim kao konkurenta, jer je ona daleko od toga. Glavni konkurenti smo Slađana i ja, tako da, kada bih birala, stavila bih nju na prvo mesto.

Raduješ li se novonastaloj situaciji i saznanju da ćete imati svadbu u vili?

– Da… Jako se radiujem, jer smo imali već jednu koja je trajala od jutra do mraka. Baš je bila kao prava svadba, jer je sve bilo pravo, sem matičara. Tada je atmosfera u vili odlična i jedva čekam. Ali, s obzirom da su se sinoć u krevetu celu noć svađači Aleknsadra i David, sve su prilike da do iste ne dođe. Vidjećemo…
Sve u svemu, ako je prava ljubav i ako je sve istina, ja im želim sreću od srca i da nam se ako Bog da rodi prva Happy beba, pa da uđemo u Ginisovu knjigu rekorda. Prvi rijaliti sa započetom i dovršenom trudnoćom, extra!

Drugi deo intervjua, čitajte na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter