Izvor:
21.04.2017 u 20:31
0

DALILA MUJIĆ ZA HAPPYTV.RS – II DEO: Otkrila da li će biti sa Davidovim bratom ili Tihomirom!

Učesnica pete sezone najlgedanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, odgovorila je danas na naša pitanja.

Ona je samo za happytv.rs otkrila da li će biti sa Davidovim bratom Dejanom ili Tihomirom, i prokomentarisala odnos Mladena i Branke.

U vilu su ušli novi učesnici, da li ti se Dejan Dragojlović dopada i da li bi sa njim imala nešto više?

Dejan je jako sladak dečko i mnogo pametan, tako da mi se to dopada. Sušta je suprotnost Davidu i mislim da je stvoren za rijaliti. Videti ćemo da li će između nas biti nešto više od prijateljstva, jer imam napolju mnogo neraščišćenih računa, pa ću to srediti i znati šta trebam dalje.

Kako komentarišeš Anamarijinu izjavu da se plaši da ćeš joj preoteti Tihomira? Smeta li ti što najbolja drugarica veruje da ćeš joj zabosti nož u leđa?

Anamarija je izjavila da postoji neka hemija između mene i Tihomira na osnovu našeg sprdanja u rijalitiju. Između nas neće ništa biti jer on nije moj tip niti bih ikada povredila drugaricu.

S obzirom da si imala prilike na svojoj koži da osetiš kako je to kada se Mladen Vuletić zaljubi, da li misliš da gaji emocije prema Branki?

Mladen Vuletić je samo dobar glumac i žao mi je što tako dobra devojka poput Branke uzeo za žrtvu. Ne gaji on nikakve emocije osim simpatije, ali je daleko od zaljubljenosti i ljubavi. Ja se nadam da i ona pametno igra i da neće dozvoliti da je povredi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter