Izvor: Happy BSC
02.07.2020 u 09:04
0

Darko ZNA VELIKU TAJNU o Atini Ferari i njenom dečku! Mogao bi život da joj UPROPASTi!

Darko Vlajić je jedan od retkih učesnika koji nikada ne bi zabio drugome nož u leđa. I dok ostali neprestano prave smicalice jedni drugima Darko je lojalan i za sebe tvrdi da nikada ne bi odao nečiju tajnu.

– Ja, na primer, znam veliku tajnu Atine Ferari i njenog dečka, ali ja to nikada ne bih izneo u javnost, pa taman da me streljaju. To je njihova stvar i ko sam ja da se mešam u njihov život, mogao bi da im sve poremetim – bio je iskren ovaj učesnik.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

On se još pohvalio kako ima tu osobinu da oprosti drugome za izdaju. Kaže čak i da bi ubistvo oprostio, baš sve…

– Ljudski je ljudski praštati – poručio je na kraju Darko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter