Izvor:
06.06.2017 u 19:45
0

DAVID DRAGOJEVIĆ ZA HAPPYTV.RS – I DEO: Sumnjao sam da Dalila iskreno voli Dejana, nikada nisam imao tako jaku ženu uz sebe kao Aleksandru!

Učensik pete sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" David Dragojević, prisustvovao je sinoć poligrafu svoje supruge Aleksandre Subotić i bratove verenice Dalile Mujić.

David nije krio oduševljenje, prezadovoljan je viđenim, pa je tako i prokomentarisao sinoćna dešavanja u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Dalila i Aleksandra su sinoć bile na poligrafu. Da li si zadovoljan odgovrima svoje supruge?

Naravno da jesam, pokazala je koliko joj je stalo do mene i rešila sve dileme oko mene. Baš sam srećam zbog toga.

Bio si mnogo srećan kada je na poligrafu potvrđeno da te Aleksandra voli. Da li misliš da je ona na taj način dokazala svima koji misle suprotno da greše? Koliko to tebi znači?

Baš tako. Zapušila je usta većini takmičara odgovorima na pitanja. Kao što ste videli sinoć napade raznih učesnika i dobacivanja… Sve se sada vidi i mnogo mi je drago zbog toga jer ti ljubomorni ljudi mogu da se pojedu u svojoj ljubomori i besu. Mnogo mi znači jer nikada nisam imao tako jaku ženu uz sebe koja ne da na mene ni najmanji napad, odmah skače, a meni je to simpatično, ali nekad i ne. Aleksandra je moj mali meda koje volim najviše na svetu.

Dalila je sinoć potvrdila da voli Dejana. Jesi li srećan zbog brata, i da li si sumnjao u Dalilinu iskrenost prema njemu?

Naravno da jesam zbog brata, jer ne bih voleo da neko pravi budalu od njega… Dejana jako volim i sve bih uradio za njega. Jesam u par navrata, jer to teranje od stola par puta i slične stvari mi se nisu sviđale, ali eto sinoć se videlo sve.

Uskoro očekujte drugi deo intervjua sa Davidom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter