Izvor:
14.04.2017 u 07:03
0

Divi se Jovanu Janjiću: ALEKSANDRA SUBOTIĆ ĆE ZBOG NJEGA PRVI PUT DA POSTI BAŠ U „PAROVIMA“ I DA POMOGNE SEBI I SVOJOJ ĆERKI!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić, otkrila je da se divi večerašnjim gostima bigrafu patrijarha Pavla Jovanu Janjiću i astrologu Dušanu Veličkoviću.

Ona je rekla da je mnogo zahvalna večerašnjim gostima i da će ovo biti prvi put da posti.

Pre svega želim da pozdravim goste i da kažem da mi je velika čast što ste večeras ovde. Ja do sada nisam ni postila niti… Ja sam inspirisana vašom pričom, ovo će da bude prvi Veliki petak koji ja postim, želim tim da pomognem svojoj ćerki i sebi. Potrudiću se da širim ljubav i nadam se da će tako da mi se i vrati. Želela bih svima da čestitam praznik, prvenstevno svojoj ćerki. Želim da vam se zahvalim – rekla je Aleksandra.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter