Izvor:
20.02.2019 u 20:03
0

ĐOLE OTKRIO ŠTA GA JE IZABELA PITALA! PAROGRAF JE IPAK POREMETIO(FOTO)

Svi su primetili Izabelino neraspoloženje u toku dana, koje je verovatno posledica Elvinovih neiskrenih odgovora, pa je Đole osetio potrebu da otkrije jedan razgovor njega i Bels.

– Bels i ja imamo čudan odnos kad god se nešto dešava za Kadru uvek ona i ja razgovaramo o tom njihovom u neku ruku odnosu…Ja ga razumem za mnoge stvari ovde. Ona meni kaže bio je tu i Kadra i ona meni kaže kroz šalu da li da ga ostavim sada nakon Parografa i ja nju pitam da li ti je lepo sa njim, da li ti posvećuje dovoljno pažnje, neka i glumi tu pažnju. Vi se držite zajedno i vama niko ne može da stane na put- rekao je Đole

Jelena Petković je dala savet Bels da sluša svoje srce, nadamo se da će je bar njene reči utešiti i učiniti da se oseća bolje.

Happytv.s
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter