Izvor:
18.11.2018 u 21:52
0

ĐOLETOVA MAJKA SE UKLJUČILA U PROGRAM: „Molim vas neka se vrati u rijaliti“!

Takmičari su u šoku, jer je Đorđe Tomić ostao dosledan svojoj odluci i napustio rijaliti!

Kako je tenzija sve veća među učesnicima, došlo je i do žestokog verbalnog sukoba između Ilijane Vagić i Đorđa Tomića.

Iako je Ilijana istog trenutka nakon što je Tomiću ospovala sestru, poslata u izolaciju, Đorđe je čvrsto odlučio da napusti rijaliti.

Produkcija se oglasila, a Đorđe je dobrovoljno napustio vilu "Parova" i moraće da plati novčanu kaznu.

– Želim da se čujem sa sinom.Molim vas samo da popričam sa njim.On je dobar igrač, on nije svojevoljno napustio vilu.Želim da se moj sin vrati-

– Ilijana, znate valjda šta možete jedno drugom da kažete.Moj sin je tako vaspitan da ne vređa ničiju porodicu.Ilijana je krivac jer je on izašao, jer ju je on mnogo puta upozorio da mu ne psuje članove porodice.Sve što radite je deo vas i deo rijalitija, ali je ružno da spominješ nekoga ko je njemu mnogo drag – rekla je Tomićeva majka.

Produkcija je saopštila da je Đorđe je dobio ugovor i sada se čeka on potpiše isti i zauvek napusti sedmu sezonu rijalitija "Parovi".

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter