Izvor:
14.01.2019 u 14:46
0

ĐORĐE TOMIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Otvoreno o raskidu sa Đinom i takmičarki koja je mogući krivac! (FOTO)

Tamkičar sedme sezone najgledanijeg rijaliti programa "Parova" Đorđe Tomić otvorio je dušu samo za happytv.rs i prvi put iskreno progovorio o raskidu sa ukućankom Anđelinom Marjanović koja je sa njim prekinula vezu ne rekavši mu pravi razlog što je šokiralo gledaoce pa smo ga upitali o mogućim razlozima kao i mogućnosti treće osobe koja je imala uticaj na takvu Đininu odluku.

1. Publika "Parova" negoduje zbog raskida Đine i tebe, po mišljenju mnogih, najlepši u rijalitiju. Zbog čega je tačno došlo do raskida?

Iskreno da vam kažem, pojma nemam zašto smo rakinuli. Na papiru mi je napisala da ne želi više da budemo zajedno i to je to. Ja je nisam pitao za razlog. Čim je tako odlučila nema potrebe da mi to objašnjava.

2. Takmičari tvrde da je u pitanju druga takmičarka, Nevena Kalaver, što ona nije negirala. Da li je istina da treća osoba zaslužna za vaš raskid?

Ma kava Nevena, ja nju gledam kao pravog ortaka. Objasnio sam vam, tj. jesam rekao da ne znam pravi razlog našeg raskida. Ali sam skoro siguran da Nevena nema veze sa tim. Nevena nije ni blizu tip devojke sa kojom bih bio u vezi. O tome je smešno i pričati.

3. Da li je postojala šansa zategnute odnose i ponovo budete jedan od najatraktivnijih i najskladnijih parova u vili?

Pa za sada ne postoji šansa da se pomirimo. Kada odluči da priđe i objasni razloge, možda i popirčamo, do tada ništa od pomirenja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter