Izvor:
06.10.2017 u 14:02
0

ĐUS ZA HAPPYTV.RS: Potpuno otvoreno o odnosu sa Teodorom!

Prethodne noći si se posle žurke poljubio sa Teodorom. Da li to znači da ste sada u vezi?

– Spavamo jedno do drugog, često pričamo pred spavanje pa i ispod pokrivača. Ako je neko prošao pa nešto istripovao slučajno ili namerno, loše je video. U vezi nisam naravno.

Pre skoro mesec dana si ušao u vilu "Parova". Kakvi su ti sada utisci? Sa kim se najviše slažeš a ko te iritira?

– Oduševljen sam profesionalizmom kuće, pogotovo uslovima, sve je na najvišem nivou i pruža pravi luksuz u odnosu na sve druge rijalitije. Naravno uopšte nije naivna provera psihe. Najviše mi odgovaraju Lepa, Vesna, Teodora, kao i Ivan, Maja i još po neko. Ne iritira me niko, jer tuđe vaspitanje nije moja briga.

Miljana i ste bili u dobrim odnosima. Izjavio si da si se razočarao u nju, pa, u kakvim ste sada odnosima?

– Ha! Miljana mi je bila simpatična, kao što je i sada. Slučaj sa Lepom Lukić nisam mogao da prećutim, jer sam stajao pored i znam da je Lepa bila jako uznemirena. Jako loš postupak Miljane. Što se slučaja sa Vesnom tiče vuku to iz prethodnih susreta pa nemam širi komentar, sem na njeno detektivsko ponašanje prema priči oko Vesninog deteta, gde je stvarno preterala. Mislim da su takve priče stvarno nepotrebne u ovom programu. Ume jako dobro da se ponovo uvuče pod kožu i nemam problem da nastavimo kul kombinaciju.

S obzirom na to da te sve više gledalaca pozdravlja u emisijama, vidiš li sebe kao pobednika "Parova"?

– Pozdravi puno znače, kao i lepe reči i logično je da svakom znači, samo mislim da to, kao ni podrške u studiju nisu merodavne za procenu završnog kruga. Ja verujem u sebe kada pričamo o pobedi, tako sam i došao u vilu. Činjenica je da me ljudi dosta poznaju, ali takođe treba da znaju da su se i mnoge stvari promenile u životu, tako da ni ja nisam momak koji sam bio pre sedam godina. Svako bi voleo prvo mesto.

Kako gledaš na Brendona? Rekao si da se "uzvezdio", da li bi se sa njim družio izvan rijalitija?

– Dečko je zanimljiv, svojim prisustvom definitino doprinosi rijalitiju. Dosta me zasmejava svojim razmaženim ponašanjem, ima i previše loših postupaka u odnosu prema učesnicima, ali ako je to njegov način za igranje u ovom rijalitiju nemam ništa protiv, što ne znači da ću tolerisati određene stvari. Družio bih se, što da ne. Mada se u razgovorima i nismo baš podudarali jer nemamo ista interesovanja. Svakako nema smisla pričati o tome sada, jer je rijaliti tek počeo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter