Izvor:
20.03.2019 u 22:13
0

DO JUČE PRIJATELJICE, SADA NA RATNOJ NOZI: Šmizla nominovala NJU i napravila pravu KATAKLIZMU! Ratne sekire u pripravnosti, situacija nikad NAPETIJA!

Jovana Novakov-Šmizla iznenadila je sve u vili svojom večerašnjom nominacijom.

Naime, ona je uputila ni manje ni više nego svojoj prijateljci, Anđelini Marjanović.

-Ne moram da se svađam sa nekim da bih ga nominovala, pa eto, moja nominacija ide Đini koja me je mnogo razočarala. Pravila je frku između mene i Aleks i odvojila me je od nje, a meni stvarno ne pada na pamet da se odvojim od nje- kazala je Jovana.

-Pokušala sam da razgovaram sa njom, ali to je sve loše ispalo, kao da sam probala da razdvojim njih dve. Niti bih se ja mešala u njihov odnos. Ne zameram Šmizli, već Aleksandri!- Dala je do znanja lepa Đina.

Dodala je takođe da se Aleks gubi u svemu tome.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter