Izvor:
22.03.2019 u 21:15
0

DOŠLO JE VREME DA SE SVEDU RAČUNI:Marijana od umiljate MACE postala TIGRICA!

Milutin Radosavljević Mili pokušava da izgladi odnose sa bivšom verenicom Marijanom Marković koja ne popušta.

Marijana se "zaklela životom" da ga je precrtala ali Mili traži "gumicu" da obriše lošu karmu koja je dovela do raskida.

– Dečko ja ti lepo kažem, džabe pričaš sa mnom o vezi u tom smeru ne možemo ići. Ti i ja kao par više ne spominji, ja ta prljava usta više neću da ljubim. zašto me tražiš nazad a pričaš da te kljucam. Ne možemo biti zajedno jer me nerviraš. Eto ti slobodan put, neću više da pričaš da ja tebe gušim, da ti zvocam idi pravi decu kome hoćeš – rekla je Marijana.

– Ja ne znam da balansiram ti odmah nervozno histerišeš i skočiš. Ko ti ispira mozak za mene? Ko su oni da sude o meni kakav će nam život biti napolju – pitao je Mili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter