Izvor:
28.03.2017 u 21:03
0

DRAKONSKA ODLUKA PRODUKCIJE: Slađana Petrušić najstrože kažnjena zbog kršenja pravila u „Parovima“! (VIDEO)

Iako produkcija stalno napominje da se pravila igre ne smeju kršiti i da učesnici ne mogu dolaziti u sukob sa voditeljima zabavno – humorističkog programa "Parovi", Slađana Petrušić je ponovo pokazala svoj buntovni stav.

Naime, u toku jutarnjeg programa sa komšinicom Zagom, javio se Skriveni takmičar koji je zahtevao da se hrvatska pevačica izvini voditeljki pošto je jednom prilikom rekla nešto neprimereno.

Kako ga Zaga nije razumela, Slađa je ponovila šta je Skriveni rekao i izvinila se zbog svog ponašanja, međutim ona je ponovo uvredila voditeljku.

Zbog ovakvog ponašanja, Petrušićeva je kažnjena sa 300 evra odbijanjem od honorara. Pogledajte u videu šta se tačno desilo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter