Izvor:
02.06.2018 u 22:22
0

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MARIJANE MARKOVIĆ O VEZI SA PROBLEMATIČNIM MOMKOM: Nisam mogla da verujem u šta sam se uplela!

1. Mnogi smatraju da gajiš emocije prema cimeru Milutinu Radosavljeviću Miliju, ali da i on nije imun. Možeš li da nam kažeš kakva je priroda vašeg odnosa?

– Prema Miliju gajim prijateljske emocije, možda i malo više od prijateljskih. Iskreno ni sama ne znam, pomešala su mi se osećanja. On mi je priznao da me voli i da bi voleo da budemo zajedno. Za sada je prijateljski odnos.

2. Ukoliko bi odnos sa Milijem prešao na veći nivo, da li bi pristala na veridbu u rijalitiju?

– Što da ne, pristala bih.

3. Nedavno si pričala o traumatičnoj vezi iz prošlosti u kojoj si bila psihički maltretirana. Međutim, dok si govorila o tome kroz suze, mnogi su stekli utisak da bi rado obnovila bivšu vezu. Šta je prava istina?

– Kao što sam rekla to mi je bila prva ljubav, dečko sa kojim sam izgubila nevinost. Kada sam odlučila da stavim tačku na našu vezu bilo mi je jako teško, jer sam osećala veliku bol u srcu. Međutim posle godinu dana sam uspela da ga prebolim i nikada nisam poželela da obnovim tu vezu. Razlog zbog kojeg su mi krenule suze je taj što sam se setila nekih loših dešavanja iz te veze.

Fatalna ispovest učesnice česte sezone rijaliti programa "Parovi", Marijane Marković, neće nekoga ostaviti ravnodušnim.

Bolna iskustva koja je preživela u intrigantnoj vezi, ali i događaji iz rijalitija koji su joj doneli popularnost, Marijana je iskreno prokomentarisala i podelila sa javnošću.

4. Mnoge detalje veze sa mafijašem nisi želela da otkrivaš. Šta te je najviše povredilo, pa i dalje ne uspevaš da prevaziđeš dešavanja iz prošlosti?

– Nisam želela da otkrivam, jer mi je bilo teško da pričam na tu temu. Kada smo počeli da se zabavljamo bila sam upućena čime se bavi, međutim nisam tome pridavala značaj, jer nisam ni slutila koliko lošeg može da mi donese upravo to čime se bavio. Bila sam jako mlada i u početku ništa nisam shvatala. Prvih četiri meseca veze je sve bilo normalno. U tom periodu je moj brat bio u zatvoru tri meseca i taj momak je zajedno sa mnom prolazio kroz težak period mog života, jer sam tada završavala treći razred srednje škole. Plašila sam se da mog brata neće osloboditi i da ću morati da počnem da radim, da bih bratu mogla da pomognem, i bila sam u strahu da neću završiti četvrti razred. Srećom sve je ispalo kako treba, brat je oslobođen i školu sam završila.

Za četiri meseca veze, čovek koji nam se mnogo mešao nije se pojavljivao, tako sam mislila da je sve okej, a moj brat nije bio zadovoljan izborom mog partnera, ali nije želo da staje na put mojoj sreći.Kada smo počeli da živimo zajedno, on je sve više počeo da pokazuje svoju ljubomoru. U tom periodu sve češće je počeo da se pojavljuje čovek , koji je bio njegov poslovni prijaltelj i sve se više mešao u našu vezu i punio mom dečku glavu da me ostavi. Koristio je svaki slobodan trenutak kada moj dečko nije u stanu. da dođe. i stalno se trudio da mi prilazi, jer sam primetila da je zaljubljen u mene, a ja bih se u tom trenutku zaključavala u toaletu ili non-stop radila nešto po kući kako bi ga izbegla.Plašila sam se dečku da kažem, jer nisam znala kako će reagovati. Pošto je shvatio da ne može da okrene mog dečka protiv mene, počeo je o njihovom poslu da priča u mom prisustvu. Bila sam prinuđena da toliko toga vidim i loših stvari čujem. Sve je to uticalo na mene bila sam tužna i depresivna. Nisam mogla da verujem u šta sam se uplela. Mnoge stvari sam krla od brata i od prijatelja.

5. Brat ti je preko novinara preneo poruku i rekao da nije zadovoljan tvojim dosadašnjim učešćem u rijalitiju. Šta je porukom želeo da kaže i da li ćeš nastojati da mu "osvetliš obraz" u nastavku šeste sezone?

– Brat mi je poručio da je zadovoljan mojim ponašanjem u rijalitiju i da mi apsolutno ništa ne zamera, ali je porukom hteo da mi kaže da nije zadovoljan učešćem, jer smatra da mogu mnogo više da budem aktivnija. Pre nego što sam se vratila u vilu, bila sam kod njega u poseti i rekao mi je da moram više da budem uključena u emisije i da se borim za reč. U nastavku sezone boriču se da budem što više aktivnija u emisijama.

6. Rasprava između Zorice Dukić i tebe podigla je veliki prašinu. Učesnica je otkrila da si se po izlasku iz rijalitija ljubila sa Šebezom. Šta je prava istina i zbog čega te je to potreslo?

– Što se tiče rasprave sa Zoricom Dukić, to ne bih mnogo komentarisala, jer kažu da u životu nije bitno šta kaže, negoi ko kaže. Smatra da je jako ružno što je izmislila da sam imala seksualni odnos sa Šebezom, jer je to otorna laž. Jedina istina je da smo izlazili Teodora, Šebez i ja. Takođe, Šebez i ja smo se videli van Teodore, i bili na večeri, a potom se našla sa Darijom, bivšom učesnicom. Sem prijateljstva, ništa više nije bilo. Potresla sam se jer ne želim da me neo lažima povezije u seksualni odnos sa dečkom, sa kojim to nije bilo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter