Izvor:
16.10.2018 u 16:21
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY.RS ILIJANA VAGIĆ: Nije imala reči hvale za Dikinu majku! ISKRENO GOVORI KAKO SE OSEĆA PRED „PAROGRAF“!

Ilijana Vagić važi za jednu od najatraktvinijih takmičarki u vili. Njena potresna ispovest sve je dovela na ivicu suza. Međutim, kako je vreme prolazilo, deo priče je izašao na videlo, a večeras će se desiti nešto što se do sada nije desilo.

Produkcija je rešila da je suoči sa majkom Vladimira Zečevića, gospođom Vesnom. Po tom pitanju, Ilijana ima jasnu poruku, ali za Happy portal govori i o dnevniku o kom je Vesna pričala u emisiji ,,Upoznajte parove“:

1. Kako se osećaš nakon sinoćnog sukoba sa Dikom? Na sve strane su letele namirnice, zbog čega je došlo do rasprave?

– Super sam, naspavala sam se lepo. Kiselo mleko i jaja su leteli na sve strane, to je tačno. Vređao me je, pa sam mu prosula alkohol iz flašice, što ga je iznerviralo mnogo. Što može da se vidi na snimku svakako.

2. Produkcija je najavila večerašnji ,,Parograf“ sa majka Vesnom, da li se plašiš dnevnika u kom je, kako kaže, zapisivala svaki vaš susret?

– Gospođa, majka Vesna, ona me ne voli, kao što nije volela ni bivšu Ženu Anu. Nema čega da se plašim, uvek sam ja bila kriva u toj kući za sve. Ona veruje da sam ja, šta je sve juče izjavila, dokumente sakrivala, krala novac, sakrivala obuću, šta reći, a ne zaplakati. Ja sam samo želela da Dika i ja odemo iz te kuće, normalno je da se ne ćivi sa roditeljima. A njen komentar na to sve bio je da ja hoću sve da joj oduzmem, pa i sina. Patologija je u pitanju, sigurno.

3. Šta može da piše u tom dnevniku tajni, postoji li nešto što te može degradirati?

– Opet kažem, ta gospođa Vesna me ne voli, neće voleti ni jednu Dikinu izabranicu. Najvažnije mi je da sam ja izašla iz te priče, Bogu Hvala. Ljudi su pričali i pričaće, šta je tu je, izarala sam možda teži put, ali će istina izaći na videlo.

4. Kako tvoja prošlost koja je i dalje u žiži javnosti, utiče na Benjamina i tebe?

– Benjo moja beba mala,njega ne zanima prošlost, zanima ga samo sada i naša budućnost. A nas ne dotačinju osude i komentari dotičnih osoba.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter