Izvor:
13.12.2018 u 15:54
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJI: Istina o ljubavi sa Jelenom, alkoholizmu i o tome ko ne zaslužuje honorar!

U ekskluzivnom intervjuu za Happytv.rs, jedan od najokontroverznijih takmičara, Ivan Marinković, dao nam je odgovora na pitanja koja golicaju maštu javnosti već duže vreme i čine da gledaoci drže oči širom otvorene. Ovaj rijaliti igrač svakako nikog ne ostavlja ravnodušnim, i stalno je predmet priče.

1.Sinoć je u vilu ušla tvoja bivša devojka Jovana Dejić. Da li si imao strah od njenog ulaska u vilu?

Uvek mi je drago da vidim nekog s kim sam u dobrim odnosima posle emotivne veze. Jovana je sasvim okej devojka i nikakav strah nisam imao. Nisam bio fer prema njoj, jer je to ta mene bila kratka avantura a ne ljubav. Jeste mi bilo malčice nezgodno zbog Jelene, i gledao sam kako što bolje da izbalansiram.

2.Siguran si u svoju ljubav sa Jelenom Ilić. Da li si siguran u ljubav koju ona gaji prema tebi?

Naravno da sam siguran u Jeleninu ljubav, i nekada mi je stvarno muka od tih insinuacija da ona mene ne voli. Jelena je osoba koja mi najviše znači i siguran sam da niko i ništa ne može da poremeti naš odnos. Takve pretpostavke očigledno proizilaze iz toga što naša veza nije dovoljno eksponirana ovde, i zbog toga sumnjaju u našu ljubav. Samo ja znam koliko me Jeca voli, i to mi je najbitnije.

3. Da li si konzumiranje alkohola sveo na minimun zbog insistiranja tvoje devojke, ili zbog narušenog zdravstvenog stanja?

Najveći pokretač u mom životu je Jelena! Upravo zbog toga je i jedina osoba koja je mogla da utiče da konzumiranje alkohola svedem na minimum, a nadam se da ćuu ga uskoro i skroz ostaviti. Nije mi zdravlje ugroženo, iako alkohol samo šteti. Ponavljam, Jelena je razlog zbog koga s etrudim da uklonim tu lošu naviku iz svog života i hvala joj na trudu koji ulaže u mene.

4. Koju osobu bi voleo da vidiš što pre van vile Parova?

Nemam ništa protiv ljudi, niti mi bilo ko smeta. Ako već treba da kažem onda ću se voditi time da postoje osobe koje jako malo doprinose programu i samim tim, ne opravdavaju svoj honorar.

Takvih osoba ima više, a zbog navedenih činjenica van bih voleo da vidim Enisu i Ivaniu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter