Izvor:
19.08.2016 u 23:59
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Tijana Ajfon priznala zašto je sklonila TETOVAŽU posvećenu Marku Bulatu!

Starleta Tijana Ajfon podigla je veliku medijsku prašinu kada je novom tetovažom na svom telu prekrila staru koja je, kako se šuška, bila posvećena pevaču Marku Bulatu.

Tijana je ekskluzivno za happytv.rs pričala o tome.

Treba da izbrišeš svoju ružnu prošlost da bi imala prelepu budućnost, tako sam i ja uradila. Imala sam tetovažu posvećenu Marku Bulatu, ali to sam izbrisala i mnogo sam srećna – rekla je ona.

Bivša učesnica "Parova" se pohvalila državnim fakultetom koji je nedavno upisala, ali nije želela da otkrije o kojem se radi.

Da bi sačuvala privatnost fakulteta i moju, to će ostati tajna, da bih zaštitila i te ljude, da ne bi imali neprijatnosti zbog mene, ali i da ne bi proveravali kakve ocene imam. Ostaće tajna, u pitanju je državni fakultet u trajanju od četiri godine i naravno peta je master, ako budem želela i nije mnogo težak. Nisam mogla da verujem da će to izazvati toliku medijsku pažnju, poslušala sam mamu, to je bila njena najveća želja da ja imam nešto jer se nikad ne zna šta će sutra biti. Nadam se da ću biti uzoran student, a ako bude kao kad sam upisala prvi faks, onda će trajati jedan semestar – rekla je kroz smeh starleta.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter