Izvor:
04.10.2016 u 23:56
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Zorica izdala SAOPŠTENJE ZA JAVNOST povodom JELENE KRUNIĆ!

Zorica Dukić je razignirana napisima u medijima koji se odnose na nju. Jelena Krunić je danas objavila status koji su mnogi protumačili pogrešno, pa je došlo do zabune ko je koga tužio u postupku Dukić – Krunić.

Zorica je demantovala sve i izdala saopštenje!

Laž je da sam ja tužena. Dotična se jutros odazvala pozivu po krivičnom postupku da bi se izjasnila o krivici. Ja kao oštećena nisam ni bila pozvana. Poziv ću dobiti u slučaju potrebe suda. Nakon donošenja presude o krivici uslediće i parnični postupak gde će moji advokati u moje ime tražiti veliku odštetu za fizički kontakt i uvredu časti povodom njenih izjava da ima dokaze da sam se bavila prostitucijom – rekla je Dulkićeva.

HappyTv.rs
Foto:Facebook/Zorica Dukić Draguljče

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter