Izvor:
26.03.2019 u 15:24
0

ELVINOVA NANA UZVRAĆA UDARAC SLAĐI: Porodična saga Petrović-KADRIĆ se nastavlja! (FOTO)

Otkad su napustili vilu "Parova" i zajedno posetili Elvinovu porodičnu kuću, mnogobrojni fanovi ne prestaju da prate svaki korak, sada već, bivših učesnika.

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski u nedelju su napustili najpopularniju vilu na Balkanu zbog Kadrićeve odluke da spase najniže plasiranog, Đorđa Tomića.

U razgovoru za happytv.rs Slađa Petrović se rasplakala kada je saznala gde se nalazi njena ćerke, a Izabelin potez prokomentarisala kao "ishitren",

Samo za naš portal Elvinova nana prokometarisala je Slađinu izjavu na sledeći način:

– Ona ne mora nas da voli, ne moramo da joj se sviđamo. Možda se ne sviđa ni ona nama – rekla je gospođa Šaha, a potom prokomentarisala potencijalnu snajku:

– Danas bi trebalo da dođu kod mene: Reći ću joj sve što imam u lice, ne sviđa mi se njeno ponašanje,ali, nikad se ne zna… možda će mi se na kraju svideti – objasnila je.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter