Izvor:
22.04.2018 u 04:01
0

GASTTOZZ DEFINITIVNO RASKINUO SA NAIDOM: Na ivici suza rekao da stavlja tačku na sve što je imao sa njom, da joj želi sve najbolje, i da se vrati starom ili nađe novog momka!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" ove subote na programu imaju "Vanredno izbacivanje".

Ugroženi su večeras Dejan Dragojević, Irma Serjanić, Borče i Branka Okuka, a pre izbacivanja nekog od njih, Nenad Marinković Gasttozz je šokirao sve, i raskinuo sa Naidom Gadžo.

Očekivao sam da se pojavi. Znam šta bi je pitao. Trebala je da dođe i da ispadne čovek. Želim joj sve najlepše, neka radi sve ono što je čini srećnom. Neću više da je pomenem, stavljam tačku na ovo što sam imao sa njom. Nadao sam se da će doći, neka se sada vrati starom dečku ili nađe novog – rekao je Nenad.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter