Izvor:
17.10.2018 u 12:37
0

GASTTOZZOVI FANOVI MI NISU POTREBNI, MOJI ĆE ME DOVESTI DO PRVOG MESTA: Žizela sigurna u pobedu! Takmičarka otkrila šta misli o devojkama koje prelaze iz jednog kreveta u drugi! (FOTO)

Instagram zvezda Ži, oplela po cimerkama!

Naime, Conja je danas u ulozi voditelja, a njegova sagovornica ovoga puta je Žizela.

Voditelja Conju zanimalo je kakvo mišljenje takmilčarka ima o devojkama koje kada popiju ne biraju sa kim će leći u krevet:

– Ružno je kada se toliko napiju, pa preskaču iz jednog kreveta u drugi.One više ni ne biraju pored koga će čeći, sa kim će se ljubiti i voditi ljubav.Taj alkohol jako loše deluje na njih, predstavljaju sebe kao prostitutke, a većina njih to nije valjda –

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je Ži bez mnogo razmišljanja saopštila da je sigurna u svoje glasače i da je svesna da ima jako glasačko telo:

– Glupe su priče kako Gastozovi glasaju za mene, mene narod poznaje od ranije i ja sam u svoje fanove sigurna.Idemo do pobede – zaključuje Ži.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter