Izvor:
26.07.2018 u 16:55
0

GOCA JE ZABRANILA KONTAKT SA POLUBRATOM: Ivan odgovorio na intervju svoje bivše supruge!

U toku je još jedna emisija "Upoznajte parove", na čelu sa voditeljkom Zoricom Dukić.

I ovoga puta imamo pregršt tema za razgovor, a gosti u studiju otkriće nam i škakljive detalje iz svojih života koje nismo imali prilike do sada da čujemo.

Zorica je u razgovoru sa Ivanom Marinković želela da dobije bliže odgovore o intervjuu koji je bivša Ivanova supruga,Goca Tržan dala i izazvala niz oprečnih komentara.

Goca Tržan je navela da želi da zaštiti njihovu zajedničku ćerku Lenu od malverzacija i koristi.

Ivan je potvrdio da će Lena sa svojih osamnaest godina moći sama da odluči da li će želeti da kontaktira sa svojim polubratom.

– Lena je svesna da smo mi javne ličnosti i ona ide u privatnu školu u koju takođe idu deca poznatih.Rano je da donosimo zaključke o tome da li će Lena želeti da upozna svog brata – rekao je Ivan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter