Izvor:
04.11.2016 u 22:32
0

Happytv.rs otkriva: Evo zašto su Zorica i Gasttozz hitno otišli iz Srbije!

Rijaliti par Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz iznenadili su javnost pošto su objavili da odlaze iz Srbije. Dukićeva je fotografisala avionske karte i napisala "Konačno", a na njima se vidi da su se oni uputili u Pariz.

Fanovi i pratioci na njihovim društvenim mrežama nagađali su da su Zorica i Nenad otputovali kod mame Goce, iako su je videli pre nekoliko dana, kada je Gasttozz predstavio novu pesmu i spot.

Kako saznajemo, njih dvoje su otišli na, slobodno bi se moglo reći, zasluženi odmor pošto su oboje imali puno obaveza prethodnih dana – Gasttozz je naporno radio na pesmi i spotu, a Zorica je kao i uvek imala pune ruke posla u kozmetičkom salonu.

Pretpostavljamo da će se sigurno videti sa mamom Gocom, ali i da će malo vremena provesti sami. Zašto da ne? Ipak su zaslužili. Ovo su fotografije koje je Gasttozz napravio na aerodromu i u Francuskoj kada su sleteli:

Happytv.rs
Foto: Instagram/gasttozz.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter