Izvor:
18.02.2019 u 15:34
0

ILIJANA OTVORENO PROGOVORILA: Samo za Happytv.rs otkrila DA LI će rasturiti Požgajev brak, ŠTA misli o minulom prijateljstvu sa Šmizlom i KAKO se združila sa Bels!

Ilijana Vagić je svakako jedna od najkontroverznijih učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi".

Ona je samo za Happytv.rs otvorila srce i odgovorila na neka od najintrigantnijih pitanja koja nas muče već neko vreme.

Javno si zapretila da ćeš Aleksandru Požgaju rasturiti brak. Koji je razlog tvoje pretnje? Da li ćeš ozbiljno poraditi na tome?

Rekla sam to, ali s obzirom da se ozbiljno zahuktala situacija između Požgaja i Aleksandre, ja ću se za sada povuči. Vidim da ima emocija između njih, i ja ne bih da kvarim to za sada. Mada, nikad se ne zna, vreme ja najbolji pokazatelj. Kod mene vam je sve spontano.

Par puta si spomenula Požgajevu ženu i rekla si da si ti na njenom mestu da bi ušla u vilu, i razvalila vrata. Da li smatraš da je Požgaj neveran ženi?

Ja bih se zabrinula, Aleksandra je mlada i lepa. On je čak jednom prilikom rekao da se zaljubio u nju. To je za mene poniženje, nepoštovanje. Mada, postoji mogućnost da su Požgaj i njegova supruga u dogovoru i da sve radi zarad rijalitija.

Šmizla i ti više niste dobre prijateljice, ona ti je zamerila što spominješ Požgajevu ženu i što si dobra sa Bells a pre je nisi podnosila. Kako to komentarišeš? Kakvo ti je sada mišljenje o Šmizli?

Ovde u vili kod nas tvrdim da prijateljsto ne postoji. Najbolje će se napolju pokazati. Protiv Šmizle nemam ništa, ovde smo da svako od nas iznese svoje mišljenje. Bels sam u međuvremenu jako zavolela. Odaje sliku razmažene i bahate osobe, a ustvari je nežna, iskrena, pravi i dobar prijatelj. Sigurna sam da ćemo se lepo i napolju slagati.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter