Izvor:
23.02.2019 u 03:27
0

ISPOVEST ALEKSANDRA POŽGAJA ŠOKIRALA SVE: „Želeo sam da dokažem ženi da…“ (foto)

Intrigantni učesnik sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Aleksandar Požgaj, privukao je pažnju prisnim odnosom sa cimerkom Aleksandrom Marjanović, iako ga kod kuće čeka žena.

Naime, milionski auditorijum iznenadio je neočekivani ulazak Ivane Požgaj, koja je na sve načine pokušala da spase brak.

Bivši političar večeras je seo na "Vruću stolicu", a u dogovoru sa Produkciom, rešio je da igra otvorenih kamera.

U partiji remija koja, koju su svi pomno slušali, Požgaj je napokon priznao da je u rijaliti ušao sam sa problemima u braku:

– Odnosom sa Aleksandrom želeo sam da pokažem ženi da sam i dalje poželjan muškarac – rekao je Požgaj i dodao:

– Ona se pre braka borila za moju ljubav, pažnju, naklonost. Kada je to dobila, prestala je da se trudi… Želeo sam da vidi da me i dalje žele – objasnio je.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter