Izvor:
03.10.2016 u 03:39
0

ISPOVEST PAPARACA: Pratio sam ZORICU i shvatio da se provodi sa…

Paparaco saradnik našeg portala je odlučio da ispriča iz prve ruke šta mu se dogodilo kada je pre neki dan pokušao da napravi tajne fotografije Zorice Dukić.

Zorica je bila jedna od najbolje odevenih na jednoj prestoničkoj zabavi i svi su se pitali gde je Gasttozz sa njom. Ja sam uporno tražio Nenada kako bih video da li može da je prati pošto su svi pogledi bili upereni u njenom pravcu. Međutim, shvatio sam da je Zorica sama. Ona je bila u muškom društvu, ali konkretne "akcije" nije bilo. Nešto se među njima dešava, to je sigurno – rekao je beogradski paparaco.

HappyTv.rs
Foto:Facebook/dragan.mikulovic.1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter