Izvor:
10.02.2019 u 16:26
0

IVAN SAVETUJE SLAĐU KAKO DA ODBRUSI KADRI: „Ti si nesposobnjaković koga guraju babe i dede!“

Nakon današnje svađe Elvina Kadrića i Slađe Petrović za vreme "Nedeljnog ručka" strasti se i dalje ne smiruju a atmosfera je nikad usijanija.

Nakon što je iznela šta ima, počela je da plače a Ivan je posle svega počeo da savetuje Slađu kako treba da postupa:

– Moraš da znaš da odigraš u trenutku pametno, da bude tebi najbolje. Koliko je tebi teško i njoj kao majci i ćerki, to ne može niko od nas da zamisli. Mislim, možemo samo da zamislimo. Ideš o konkretnim stvarima na njih. Mirnim tonom. Reci mirnim tonom, ukaži.Kažeš lepo- Sine, vidi se da si ti jedan nesposobnjaković koga guraju babe i dede. Ko si tin da pričaš o vaspitanju moje ćerke koja je ovde. Dovoljno je što mu deda dolazi ovde po pet, šest puta! Koga fanovi ovde plaćaju! Koga bre hvataš na patetiku!

Da li će Slađa poslušati Ivana?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter