Izvor: Happy BSC
30.06.2020 u 12:38
0

IZABELA „POPILA“ ŠAMARČINU od ROĐENE MAJKE: Ovo je ZABOLELO, nanela joj DUŠEVNI BOL! (FOTO)

Učesnica zabavno-humorističkog programa „Parovi“ Slađana Petrović nikad nije krila koliko joj se dopada cimer Pavao Vladilo.

Njih dvoje su od samog starta pronašli zajednički jezik, i izgradili jedan veoma intrigantan odnos koji izaziva mnoge sumnje.

NEZAPAMĆENA PREVARA TRESE REGION: On na STUBU SRAMA, svi ga KUDE! (VIDEO)

Mnogi učesnici naime, smatraju da je čelična lejdi zaljubljena u sportistu, ali ona je to u više navrata oštro demantovala.

Izabela Alijoski takođe ima utisak da je njena majka „pala“ na čari ataktivnog fitnes instruktora, te joj je strogo zabranila da ima bilo šta sa njim.

SUDIJA SVIRA KRAJ! Konačno ćemo SAZNATI ko je POBEDNIK: Merlin se OGLASIO! (FOTO)

Slađa i Pavao su veoma bliski, pšto su dokazali na kolektivnoj svadbi održanoj nedavno.

Slađana je svom detetu zamerila to što se ona budi, i što joj smeta ovaj odnos, pa je čak Izabeli lupila i šamar otrežnjenja.

SKIDA CRNINU, NAŠLA PARTNERA: Bol OSTAJE, on je LEČI! (FOTO)

Ista situacija desila se i na svadbi kada je Petrovićeva „lupila ćušku“ svojoj ćerki.

– Ajde gledaj malo svoja posla – rekla je je Slađana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter