Izvor: Happy BSC
01.06.2020 u 07:21
0

IZBAČENA UČESNICA UHVAĆENA KAKO BLUDNIČI: PRAVAC prva KAFANA, opijala se ovako od MUKE! (FOTO)

Sinnoć je Ivana Mitrović izbačena iz zabavno-humorističkog programa „Parovi“ zbog najmanjeg broja glasova od strane publike. 

Ona nipošto nije želela da izađe iz raskošne vile, pa je  u suzama napustila raskošni kompleks.

Publika ju je zapamtila kao jedinu „nevinu“ devojku koja je ušla u rijaliti sa 25 godina.

ZAUVEK IZAŠLA IZ RIJALITIJA: Ona je NAPUSTILA VILU u SUZAMA, on je DOŽIVEO ŠOK! (FOTO)

Naime, Ivana je pred milionskim auditorijumom ispričala da je devica i da još uvek nije pronašla pravog muškarca sa kojim bi izgubila nevinost. Poznata je i kao jedina učesnica koja je plakala svaki put kada bi samo pomislila da će izaći iz rijaliti programa i otići kući.

Govorila je da joj se toliko dopada boravak u rijalitiju da ne želi nikada da napusti taj prostor. Prva tri meseca u rijalitiju Ivana je spavala na podu. Nije želela da spava u krevetu da se „sa nekim ne bi posvađala“ jer je u svakom krevetu bilo više takmičara.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK VUČIĆ: Tužilaštvo da kaže da li postoji političar pedofil, ako postoji uhapsićemo ga!

SKANDAL! Migranti upali u CRKVU U BEOGRADU i opljačkali DVE VERNICE!

CRNA GORA NEMA LABORATORIJU! Srbija na brzim testovima nije imala nijednog zaraženog, a ONI KORISTE TE TESTOVE!

DR NESTOROVIĆ O ODUZIMANJU LICENCE: Najviše im smeta što sam BIO U PRAVU!

SEKS PARTIJSKI NEPRIJATELJ BROJ 1! Kim naredio OŠTRO KAŽNJAVANJE „nemorala“ među tinejdžerima! (VIDEO)

MARIĆ O HRVATSKIM MEDIJIMA: Oni ne mogu da sakriju da nam zavide!

Rekla je da su joj svi u rijalitiju toliko dragi i da ih voli, da ne želi da se svađa sa njima. Ivana je svojim postupcima u rijalitiju i plemenitošću potpuno zbunila takmičare i gledaoce pored malih ekrana. Nije se puno isticala, nikada nije psovala. Često je toliko brzo pričala da kada bi joj voditelji „Parova“ dali reč niko nije mogao razumeti šta govori. Učesnici su komentarisali da je ona toliko željna razgovora i da od želje da nešto kaže, toliko brzo priča da je niko ne razume. Sve to učinilo ju je jedinstvenom u rijatiju i publika ju je zavolela.

Kada je izašla cimeri su se u suzama oprostili od nje, a najteže je bilo njenom budućem kumu Ivanu Marinkoviću koji se zalagao da ona ostane u rijalitiju.

Odmah po izlasku Ivana je otišla u centar grada i provodila se do ranih jutarnjih časova, PREMA REČIMA STROGO POUZDANOG IZVORA.

Da li su je baka i deka primili nazad u kuću, ostaje da ispratimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter