Izvor:
24.09.2016 u 03:23
0

IZNENAĐENJE O KOJEM BRUJI ŠIPOVO: Zmaj ne sluti šta mu GARDISTI spremaju! (FOTO)

Kada je gostovao u "Specijalu sa Parovima", Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova izjavio je da ulazi u petu sezonu najpopularnijeg rijaliti programa na Balkanu jer je on "jedan, jedini i nepobedivi".

On je, kako se čini, rešio da osvoji krunu i prvo mesto, međutim njegov ulazak u luksuznu vilu i dalje ostaje nepoznanica. Ipak, njegovi fanovi – gardisti već se aktiviraju na Fejsbuku i pripremaju za "Parove".

Ključna je sezona parova 2016/17 jer tad Zmajevi dostižu vrhunac zato gardisti spremajte štekove da legendu Zmaja uvedemo u večnost bitno je i zato pobeda pobeda pobeda …. – napisali su oni.

Da li će Grahovac zaista ući u ovu sezonu, ne znamo, ali uskoro ćemo svi biti obavešteni.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Ilija Grahovac Zmaj od Sipova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter