Izvor:
10.12.2018 u 14:29
0

IZVREĐALI ENISU KAO NIKAD DO SAD: Lakić i Mili se udružili protiv takmičarke! Želela je da iskoči iz svoje kože! (VIDEO)

Takmičarka sedme sezone rijalitija "Parovi", Enisa Bajramović, sedmica unazad priželjikvala je odlazak iz vile.

Međutim, kada je u rijaliti ušao novi učesnik, zgodni muzičar Goran Vujičić Vuya, Enisa se predomslila.

Naime, takmičarka je posle jednog dana provedenog sa Vuyom u vili, počela da gaji simpatije prema njemu, a nakon poljupca i vrele akcije u krevetu, ovaj par je obelodanio svoju vezu.

Mnogi učesnici osudili su Enisino ponašanje, a u najžustrije komentare imali su svakako Nikola Lakić i Milutin Radosavljević Mili.

– Ološu jedan, sela si na kura* čim je došao Vuya.Željna si pažnje, ne ide se tebi kući.Kakva zaljubljenost, kakve gluposti – rekao je Mili,a onda se Nikola nadovezao:

– Sram te bilo.Pokazala si ko si i šta si.Dečko te obradio posle jedne rečenice – govorio je Lakić.

Ukoliko ste propustili žučnu raspavu ovih takmičarka, u narednom videu pogledajte kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter