Izvor:
27.02.2017 u 02:59
0

JELENA KRUNIĆ U SUZAMA: Iznenađenje koje joj je dečko priredio, ostavilo je sve bez teksta! (foto galerija)

Večeras u najgledanijem rijalitiju na Balkanu neko od osmoro nominovanih će napustiti šou.

Pre samog čina izbacivanja, voditeljka Bojana Ristivojević pokazaće uečsnicima mnošto komičnih videa, koje takmičarima prave fanovi, međutim jedan se izdvojio od mase. Naime, reč je o videu koji je Jeleni Krunić napravio njen momak Danijel Savić, a koji se može uporedititi sa najlepšim romantičnim filmovima, Jelena nije uspela da sahkrije suze i oduševljenje, a sve vreme je uzvikivala koliko silno želi da izađe iz rijalitija, kako bi zagrlila svog momka.

Ostanite sa nama da vidite ko će napustiti rijaliti "Parove", a do tada pogledajte inserte iz videa, koji je Daki pripremio Jeleni:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter