Izvor:
13.01.2018 u 20:56
0

JELENA TAUER SAMO ZA HAPPYTV.RS: Doživela sam nešto najgore što jednoj ženi može da se desi! (foto)

Nova učesnica šeste sezone "Parova", Jelena Tauer, rasplakala je Srbiju potresnom životnom pričom.

Samo za gledaoce Happytv.rs takmičarka odgovara na najintimnija pitanja:

Tvoja životna ispovest potresla je Srbiju. Mnogu su sutradan spekulisali da je tvoje dete ukradeno, a neki da je za sve kriv muškarac sa kojim si bila. Kako komentarišeš ovakva razmišljanja?

– Ono što sam doživela je nešto najgore što jedna žena može da doživi. Ne bih se složila sa razmišljanjem da je moje dete ukradeno. Tačno je, kriv je muškarac sa kojim sam bila i iza toga ću stojati dokle god sam živa.

Otkriveno je da si bila sa predsednikom opštine Zemun, inicijala S. I. Rekla si da jesi bila sa predsednikom, ali ne te opštine. Da li ti se sada pamćenje osvežilo?

– Zetkli su me juče tim pitanjem i zaista ne zna ko je pomenuti S. I. Da sam zaista bila sa nekim političarem, sada bih imala stan, ne bih bila podstanar…

Rečeno je i da si delila momka sa jednom učesnicom "Parova", da li znaš o kom je reč i da li si spremna da sa tom osobom uđeš u konflikt?

– Znam, ko je u pitanju, ali ne bih to otkrivala, a što se konflikta tiče mislim da je to prošlost (kako moja, tako i njena) i da nema prostora za bilo kakvu svađu.

Odmah po ulasku si prokomentarisala da ti se dopada Aaleksandar Požgaj. Da li bi bila sa njim, uprkos tome što je oženjen?

Na samom ulasku, samo sam prokomentarisala da Požgaj dobro izgleda, ali naravno ne bih bila sa njim. Oženjen je i sada kada sam ga bolje upoznala, shvatila sam da uopšte nije moj tip muškarca – kao ni bilo ko iz vile.

Na samom početku si zamerila što ti se mali broj učesnika "Parova" obratio i ponudio pomoć. Da li se sada situacija u vili promenila?

Nije mi trebala ničija pomoć, družim se sa par ljudikoji mi prijaju,a sa ostalima sam na "dobro jutro-laku noć". Nemam ništa ni protiv koga, za sada.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv,rs,
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter