Izvor:
16.04.2019 u 19:37
0

KADRA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Otkrio detalje „Afere Sarajevo“ i da li mu se DOPADA Aleks! (VIDEO)

Učesnik popularnog rijalitija "Parovi" Elvin Kadrić Kadra progvorio je ekskluzivno za portal Happytv.rs o gorućim temama u kojim je on glavni akter.

S obzirom na to da se ovih dana dosta priča o "aferi" Sarajevo, i sceni koju je pevaču priredila njegova nežnija polovina Izabela Alijoski, Kadra je otkrio šta se zaista dogodilo.

Jedna fina gospođa iz Francuske mi je prišla Izabela se pokupila i otšla, moj rođak je došao po nju. Žena mi je dala finu ponudu o kojoj možda budem razmislio nakon što se rijaliti igra završi – rekao je on,

Pored toga, Elvin je kazao da li gaji emocije prema Aleksandri Marjanović, i ko mu je najdraža osoba u vili, njegovo izlaganje možete čuti u snimku ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter