Izvor:
19.01.2019 u 16:51
0

KADRA NIKAD OTVORENIJI SAMO ZA HAPPYTV.RS: „Izabelu ne bih ni pogledao napolju, a Aleksandra može samo da sanja o Požgaju!“ (FOTO)

1. Sinoć u emisiji "Vruća stolica" Izabelina mama Slađa, prvi put u javnosti je rekla da nije najsrećnija zbog tvoje i Izabeline veze, jer se plaši da Bels ne bude izigrana kao sa Lakićem u prošloj sezoni. Da li smatraš da je to osnovni razlog, ili sumnjaš da tu postoji još nešto?

Sinoć sam sve objasnio u vezi našeg odnosa. Slađa se brine kao roditelj, i sasvim je opravdano sa njene strane. Naravno da postoji još nešto, ali ne želim se izjašnjavati dok ne dobijem konkretan odgovor.

2. Slađa je izjavila takođe da smatra da vas dvoje ne bi ni stupili u vezu da ste napolju. Da li misliš da Slađa priželjkuje imućnijeg zeta?

-Isto to je rekla i Bels, a slažem se sa njom. Ne bih je ni pogledao, niti bi ona mene. A siguran sam zaista da me Slađa ceni.

3. Gledaoci sedme sezone "Parova" smatraju da Izabela previše seksualno provocira, a ona je zgodna, mlada, fatalna devojka. Kako se ti kao jedan zdrav muškarac nosiš sa tim?

-Meni prija, jer čini da se osetim živim. Ona je prirodno hiperaktivna, pa to ide uz osobine koje svakodnevno demonstrira.

4. Da li smatraš da Aleksandar Požgaj simpatiše Aleksandru Marjanović?

-Smatram da je to krajnje prijateljski, i da ona oseća nešto nije joj uzvraćeno, a on se izjasnio i rekao da je supruga broj jedan u njegovom životu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter