Izvor:
24.04.2019 u 10:41
0

KADRA U VELIKOM SUKOBU: OVAJ TAKMIČAR IZAZIVA BES KOD NJEGA! Granica je pređena…(FOTO)

Dario tvrdi da poznaje Elvina od ranije, a voditeljka ga je pitala da li ga zna iz viđenja ili je pričao sa njim i družio se, mladi takmičar je priznao da se i nisu baš družili.

Dario tvrdi da mu je Kadra pretio i da nema kamera da bi bio veoma drugačiji ali zbog kamera ne može da pokaže svoju pravu stranu.

-Neću ti ja ništa uraditi, ti ćeš to sam sebi uraditi…Frajer je mnogo naporan.. Ja kada bi izašao iz ove kuće on bi se smirio…Nije to slučajno da ja imam nemir.Mnogo je nezgodan mnogo je uporan…On se dosta uzbudi kada ja pomenem dve, tri stvari-izjavio je Kadra

Svi tvrdi da ga je Dario proganjao.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter