Izvor:
19.08.2019 u 14:53
0

KADRINA TAŠTA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Slađa SPECIJALNO za Hepi portal o SVIM GORUĆIM TEMAMA! (FOTO)

PROČITAJTE I: MAMA IGRE DANAS IMA MNOGO RAZLOGA ZA SLAVLJE: Sa fanovima podelila bitan TRENUTAK u životu! (FOTO GALERIJA)

Bivša učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi 7" Slađana Petrović, bila je jedna od najelokventnijih takmičarki u ovom poznatom rijalitiju.

Naime, majka Izabele Alijoski uživa u životu van luksuzne vile, a s obzirom na to da interesovanje za nju i danas ne jenjava ona će uskoro za portal Hepi televizije otkriti utiske kakve nosi iz luksuznog kompleksa nadomak Beograda..

Ona će nam kazati kako protiču njeni dani, da li se redovno čuje sa mezimicom i zetom Elvinom Kadrićem, kao i šta se to u njenom životu promenilo od kada je van kamera.

Ostanite uz portal Hepi, i saznaćete sve informacije o bivšim stanarima iz prve ruke.

PROČITAJTE I: SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Dalila i Dejan na letovanje potrošili PRAVO BOGATSTVO! (VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter