Izvor: HappyBSC
04.07.2020 u 15:30
0

KAKAV EMOTIVNI NABOJ: Od ljubavi do mržnje NIT JE SVE TANJA (VIDEO)

U ekskluzivnoj vili jedna od glavnih tema već duže vreme je odnos  Darka Radovanovića i njegove ljubavnice Aleksandre Jakšić. 

Spekuliše se od strane takmičara da je atraktivna brineta bacila oko na popularnog Tigra, i da koriste sve načine da osvoji srce Aleksandrinog izabranika. 

Atina Ferari kada je shvatila da ne može na miran način da dođe do pažnje Radovanovića, počela je napadom. 

– Ti si neko ko ne ceni ništa i ne poštuje. Ja sam poštovala sve ovde ali te ne umeš da ceniš ništa – počela je Atina i dodala da ona ne tera nigde na mesta gde ne treba niti psuje bilo čije članove porordice:

PROČITAJTE JOŠ I OVO

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) EKSKLUZIVNO! Srbin RAZOTKRIO NEMAČKE PEDOFILE na koje je Putin upozorio! (FOTO)

CRNOGORSKI UGOSTITELJI PLAČU ZA GOSTIMA IZ SRBIJE: Najgora sezona do sada!

KiM: HAŠKI SUD pozvao na saslušanje Fatmira Ajetija iz OVK

ČUDO IZ BILEĆKOG JEZERA! Pronađen REPTIL star desetine mioliona godina!

KO SE ZARAZI DOBIĆE OTKAZ! Pretnja banjalučkim radnicima!

– Izvinji, rođače, ti to radiš sve – zaključila je Atina Ferari

Darku se nije dopaloizlaganje Ferari pa je pokušao na sve načine da se opravda i objašnjavao da i kada pretera i opsuje o se izvini. 

Međutim, kako brineta nije želela da sluša takve stvari oni su došli u sukob , ali je ova takmičarka spustila loptu jer kako i tvrde ostali takmičari njoj je u interesu da osvoji srce ovog muškarca. 

Da li će Atina osvojiti Darka i kako je tekao njihov razgovor pa i sukob saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i ppogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter