Izvor:
02.12.2019 u 07:56
0

„KAKO TE NIJE SRAMOTA?!“ Sneža Jovičić izvređala najmlađu rijaliti takmičarku! Usledio je iznenađujući odgovor! (VIDEO, FOTO)

NIJE MOGLA DA POVERUJE: Kada je videla njihovu strasnu akciju, odmah su usledile osude! (VIDEO, FOTO)

Sneža Jovičić nije ostala imanu na dešavanja iz spavaće sobe. Ona je žestoko osudila Anastasiju Stanojević Palčicu zbog svega što je sebi dozvolila u rijalitiju:

Mene zanima da li je njih sramota? Palčica ima 17 godina, priznala si da si izmislila neku priču. Tvoji postupci u spavaćoj sobi pokazuju da sam bila u pravu za sve ono što sam već više puta pričala. Nadala sam se da grešim, ali očigledno da nisam – rekla je Sneža.

Ako spavam sa jednom osobom, ne znači da se bavim prostitucijom. A da li je tebe sramota golih slika? Ti nemaš prava da mene komentarišeš! – uzvratila je Pačica.

Za sada se ovako mlada rijaliti takmičarka odlično snalazi i ne dozvoljava da se neko umeša u njen odnos sa Albertom Galorinijem. Videćemo da li će pojedini učesnici uspeti da razdvoje novopečeni par.

OVO JOŠ NISMO ČULI: Smeta mu što se njegova bivša devojka bavila prostitucijom! A onda je usledio neočekivani odgovor! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter