Izvor:
02.12.2019 u 07:40
0

NIJE MOGLA DA POVERUJE: Kada je videla njihovu strasnu akciju, odmah su usledile osude! (VIDEO, FOTO)

OVO JOŠ NISMO ČULI: Smeta mu što se njegova bivša devojka bavila prostitucijom! A onda je usledio neočekivani odgovor! (VIDEO, FOTO)

Svaka žurka u vili "Parovi" donese nešto novo. Ovog puta je Mili Radosavljević sve iznenadio kada se strasno ljubio sa Ivanom Mitrović. Pojedini takmičari očekuju da se njihova kratka romansa razvije u ozbiljnu vezu, dok su drugi jedva dočekali da ga zbog toga prozivaju. Jedna od njih je Slađa Petrović:

Žurka je bila pravo ludilo. Bilo je izuzetno zanimljivo. Ali Mili mi je bio najinteresantniji i najzabavniji. On se toliko hvali sa svojim damama, nekim ribetinama. Meni prilazi Sanja i viče mi da pogledam plazmu! Nisam mogla da verujem da je to Mili! Vidim ja da se ljubi sa Ivanom! Nije da devojku degradiram i omalovažavam, ali ovo nisam očekivala. Mili mi je dao materijal da ga zaj*bavam do kraja života! Obožavam ga, ali on sam sebe otera u ambis – ispričala je Slađa.

Ivana Mitrović ne krije svoju zaljubljenost i već je nekoliko puta priznala da bi rado započela ozbiljnu vezu. Međutim, sada je sve na Miliju. Ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati. Ostanite uz nas i saznajte.

INOVATIVNOST NA NIVOU: Kada je u pitanju vođenje ljubavi, takmičarima svašta pada na pamet! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter