Izvor:
02.12.2019 u 08:19
0

SLOŽIO SVE KOCKICE: Prešla iz njegovog kreveta u Albertov! Odmah je shvatio zašto! (VIDEO, FOTO)

"KAKO TE NIJE SRAMOTA?!" Sneža Jovičić izvređala najmlađu rijaliti takmičarku! Usledio je iznenađujući odgovor! (VIDEO, FOTO)

U Tajnu sobu otišao je Pavao Vladilo kako bi podelio utiske sa žurke. On je došao do zaključka da se nešto desilo između Alberta Galorinija i Anastasije Stanojević Palčice. I na dobrom je tragu:

Žurka je bila dobra, koliko znam Alberto i Palčica su završili zajedno. Da li je nova ljubav na pomolu, ne znam, videćemo. Mislim da se desila i tuš kabina. Takođe, Palčica nije spavala u svom krevetu, a inače spava u krevetu u kojem ja spavam. Saznao sam da je spavala kod Alberta i očito se nešto dešava. To je okej jer Alberto već neko vreme stagnira – ispričao je Pavao pa je nastavio da priča o još jednom potencijalnom ljubavnom paru:

Vrhunac svega je poljubac Milija i Ivane. Šta god se desilo osim toga je potpuno nebitno. Ne znam šta će biti dalje, ali je jedno sigurno: biće zezancija više nego ikada – zaključio je Pavao.

O Jeleni Golubović nije mnogo pričao ali je zadovoljan odnosom koji sada imaju. Za sada su prijatelji, i kako on tvrdi, to se neće promeniti.

NIJE MOGLA DA POVERUJE: Kada je videla njihovu strasnu akciju, odmah su usledile osude! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter