Izvor:
23.08.2016 u 15:31
0

KO O ČEMU, ONA O LJUBAVI: Ružica se u provokativnom izdanju…raznežila! (FOTO)

Pobednica četvrte sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" i voditeljka televizije Happy Ružica Veljković provodi ove poslednje dane avgusta na letovanju sa sestrama.

Ipak, ona ne zaboravlja svoje fanove, pa ih tako redovno obaveštava kako njih tri provode vreme, a često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu.

Ono što smo u poslednje vreme primetili jeste da Ruška izgleda želi da nađe pravu ljubav, ili pati za nekom koja je neostvarena! To smo zaključili na osnovu njenih statusa na Fejsbuku, koji su često veoma emotivni.

Ružica je juče opet "razmišljala na temu ljubavi", pa je tako ispod fotografije na kojoj kao Lolita u roze kupaćem kostimu, stoji ispred sivog zida, napisala ovo:

"Ili ćeš u potpunosti otvoriti svoje srce za ljubav ili ga nemoj uopšte otvarati! U ljubavi nema sive boje. Kada je u pitanju ljubav moraš se opredeliti za crno ili za belo. "

HappyTv.rs
Foto. Facebook/Ruzica Veljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter