Izvor: Happy BSC
22.01.2021 u 22:40
0

KOBNE VEZE: Tanja povlači sve konce! Drži ih u neizvesnosti!

Tanja, Dario i Zorana su u Tajnoj sobi. 

– Zorana je lepo to rekla kada je ušla ovde, da smo Dario i ja jedna nesvakidašnja top priča. Meni to prija iz ove perspektive. Ovo je više od priče. Eto, njima je sad to smešno. Ona je to govorila u vezi sa internetom, kao tamo se pravila priča kako smo prevazišli mnoga očekivanja. Bili smo neočekivano iznenađenje, nešto što se dogodilo jedno drugom. Tako da ćemo u narednim danima razjasniti naše odnose. Saopštiću sve šta imam da saopštim. Sve je na meni kao i uvek. A što se tiče odnosa mene i Zorane, nas dve smo super. Šta nam fali…-rekla je Tanja. 

PROČITAJTE JOŠ

Vučić se po prvi put oglasio o slučaju Mike Aleksića! Ovo je rekao predsednik!

DOČEKALI SMO! Nova sezona najgledanije emisije o poznatima počinje detaljima iz života Vojislava Šešelja (SPECIJAL u 21.50)

OTKRIVENE LEGIJINE TAJNE! Evo zašto Kapetan Dragan traži oslobađanje bivšeg komandanta „crvenih beretki“ (IZA BRAVE, SUBOTA u 20.50)

ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKE Beli mag dr Neđo otkriva: Šta leči moždani udar i koji čaj menja antibiotike?

– Ja protiv tebe nemam ništa-rekla je Zorana. 

– Ja imam, ali mi je u Svilajncu-rekla je Tanja. 

– Misliš na motiku neko ili na batinu?-pitala je Zorana. 

ZANIMAĆE VAS OVO

TVITER SEČE SVETSKE LIDERE! Banovali nalog još jednog MOĆNOG ČOVEKA!

NOVO VREME RADA KOVID AMBULANTI! Od danas novi sistem!

NEMA RAZLOGA ZA BRIGU! Kinezi mogu da nam isporučuju i milion vakcina mesečno!

ĐERLEK: Za vakcinaciju se prijavilo više od pola miliona građana

– Daaa!-šalila se Tanja. 

– Da se uozbiljimo. Tanja je meni super. Da li se ona možda folira ili ne, ne znam to još uvek. Dok je ona fer prema meni i ja sam prema njoj. Što se tiče Daria, jasan je kakav nam je odnos. Neće se ništa promeniti i to je to-rekla je Losićeva. 

– Drago mi je da se one slažu. Tanja me je iznervirala sa tim „priča“. Da li mi sad tu ona nešto glumi?! Dok ja mislim o iskrenom odnosu, ona misli na gledanost. Zbog nje sam se i vratio. Na njoj je da odluči šta će dalje biti sa nama. Ona je rekla da će da razmisli o svemu tome. Dok se to ne reši mi smo prijatelji i podrška jedno drugom. Ona je meni najbliža osoba i uvek će biti. O Zorani nisam nikada ništa loše rekao. Meni je žao što sam joj u prošloj sezoni bio priča. Ona je prelepa i prezgodna i ne treba joj priča sa mnom. Sinoć sam joj lepo prišao, a ona je bila neprijatna prema meni. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter