Izvor: Happy BSC
19.09.2020 u 20:32
0

KOLIMA SE ZAKUCALA U ZID: Učesnica Parova ZAVRŠILA U SVETSKIM MEDIJIMA!

Jedna od najzapaženijih takmičarki devete sezone „Parova“ Aleksandra Krstić,  nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ova simpatična devojka, pričala je danas kako je zbog problematičnog ponašanja stekla podugačak dosije u policiji, a večeras je iznela nove detalje koji su nas sve šokirali.

Naime, o ovoj takmičarki zbog incidenta koji je napravila na jednoj benzinksoj pumpi u Nemačkoj, pisali su mediji širom Evrope.

SAZNAJTE JOŠ

HOĆU DA BUDEM SA TOBOM, OTVORI MI: Istraga protiv Kovačevića u TOKU, na društvenim mrežama OSVANUO SNIMAK SVAĐE!

OBRT: Majka PRIJAVILA VRŠNJAČKO NASILJE, a upućeni tvrde da je ceo događaj preuveličan!

Jeziva ISPOVEST ŠAPČANKE koju je PRETUKAO TAKSISTA: Pukom srećom sam preživela!

Miladin Kovačević SASLUŠAN: BRANI SE SA SLOBODE!

ČOVEK KOJI JE ODUŠEVIO CEO SVET: POKLONIO osam MILIJARDI DOLARA, a ima samo JEDAN PAR cipela!

Ona je objasnila kako se u alkoholisanom stanju zakucala u zid na bnezinksoj pumpi.

– Na toj pumpi je bio moj bivši verenik, mi smo tada raskinuli, malo sam popila, on se smejao, dobacivao, a ja da se napravim faca, napravila sam dva tri kruga kolima, međutim u jednom momentu se stvar izmakla kontroli, umesto kočnice sam pritisnula gas i zakucala se  u zid – ispričala je ova takmičarka. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter