Izvor:
26.10.2018 u 16:21
0

KOLO SREĆE SE OKREĆE: Pokušao je da je poljubi, ONA ga odbila! (FOTO)

Đorđe Tomić učesnik sedme sezone Parova, skrenuo je pažnju na sebe kada je ušao u vezu sa dosta starijom takmičarkom Enisom Bajramović.

Iako su izgledali kao najstabilniji par u vili, njihova ljubavna idila je bila kratkoga daha jer se Tomiću dopala Aleksandra Karailjaz.

Kako je Aleksandra otkačila Đorđa, takmičar se je iskoristio priliku da se ponovo približi bivšoj devojci Enisi.

Oni su ceo dan proveli zajedno, pričali o svojoj propaloj vezi, a onda je Tomić počeo da joj dodvorava udelivši joj komplimente na njen fizički izgled.

Poznato je da takmičari uporno pokušavaju da sakriju od produkcije tajne razgovore koje vode ali i radnje, tako su i ovoga puta želeli da prevare stalno budno oko produkcije.

Dok se Enisa spremala za tuširanje u kupatilu, Đorđe je pokušao da je poljubi, ali ona je momentalno okrenula glavu na drugu stranu, te se omakao poljubac ali u obraz.

Kako će se ova zamršena priča završiti, ostaje da saznamo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter