Izvor:
25.03.2017 u 08:11
0

KONAČNA ODLUKA PRODUKCIJE: Slađana Petrušić najstrože kažnjena!

Večeras su završene još jedne nominacije, a šestoro učesnika boriće se za ostanak u najgledanijem rijalitiju "Parovi" – Milutin Radosavljević Mili, Mirjana Praizović, Smilja Janković, Zoran Manijak, Nemanja Tigar i Slađana Petrušić.

No, to nije bio kraj za ovo veče.

Voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je odluku produkcije, a to je da je Slađana Petrušić kažnjena odbijanjem od honorara 300 evra zbog nepoštovanja voditeljke.

Slađana, zbog nepoštovanja voditeljke u jutarnjem programu, kažnjana si sa 300 evra. To je konačna odluka – rekla je ona.

Perušićeva je pokušala da se opravda, međutim voditeljka je istakla da se ljudi produkcije moraju poštovati ko god da se nalazi na mestu na kojem je ona bila večeras.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter