Izvor:
28.09.2016 u 14:18
0

MACA DISKRECIJA SE PRAVDA POSLE ŠOKANTNOG SNIMKA: „Kad može SEVERINA, može i Maca!“ (FOTO 18+)

Maca Diskrecija, bosanska pevačica i bivša učesnica najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi", ponovo je šokirala sve svoje fanove. Već smo pisali o tome da je Senada svoj Instagram profil pretvorila u stranicu sa sadržajem za odrasle, kao i da zbog toga gubi fanove (više o tome OVDE), Maca nastavlja da iznenađuje. Prijatno ili ne – procenite sami.

Naime, Diskrecija se u potpunosti indiskretno fotografisala u krevetu tako da joj u prvom planu bude zadnjica u čipkanim tanga gaćicama.

Kao da sama slika nije dovoljno provokativna, Macin opis fotografije, odnosno – komentar uz nju, probudio je mnogo više pažnje. Naime, posle ovako šokantnog snimka, ona je rešila i da se opravda poredeći se sa Severinom Kojić.

Šta kažete da snimim porno? Kad može Seve internacionale, može i Maca! Biću popularnija od nje – napisala je Nurkićeva.

Pogledajte i sami fotografiju o kojoj je reč.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/maca.privatno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter